Julie Berthelsen færdig med slankekure: 'Jeg vejer over 80 kilo og er lækker alligevel’

Den 37-årige popstjerne, Julie Berthelsen, har prøvet lidt af hvert med sin krop - to graviditeter, en hulens masse slankekure, forskellig træning og både kropsglæde og -vrede.

Disse erfaringer deler sangeringen med de grønlandske aner ud af i sin nye bog “Sund Balance”. Det skriver TV2.

Hendes hovedpointe er, at vi kvinder er verdensmestre til at være kritiske over for vores egen krop, og det skal vi stoppe med. Man behøver ikke at være en størrelse 36 for at være knaldlækker, ifølge Julie Berthelsen, der blev kendt af danskerne efter sin deltagelse i talentkonkurrencen “Popstars” i 2002.

Læs ogsåMira Wanting havde en bøn til lillesøster før sin død: Her er hendes ønske

- For mig er den naturlige vægt nu engang 75-80 kilo, og jeg synes altså, jeg ser godt ud - også når jeg vejer 80 eller mere, som jeg gør lige nu, forklarer hun til TV2.

Under sin første graviditet tog sangerinden 25 kilo på, men kort efter fødslen gik hun i gang men en drastisk livsstillingsændring for at tabe sig i en fart, hvilket lykkedes. Men selvom Julie Berthelsen var nede og veje 68 kilo, var hun ikke tilfreds med sit udseende.

25 kilo satte sig også på sangerinden under den næste graviditet, men denne gang har hun besluttet at tabe sig i sit eget tempo og på sin egen måde.

- Jeg prøver i det hele taget at sætte fokus på den der kølle, vi hele tiden slår os selv i hovedet med. Det skal simpelthen være slut. Den sniger sig selvfølgelig ind - også hos mig - men jeg kan mærke, at denne gang er jeg virkelig stålsat på at få den væk. Jeg kunne stadig godt tænke mig at tabe 15 kilo, og maveskindet hænger også, så selvfølgelig kommer de negative tanker også til mig, men jeg er blevet bedre til at stoppe dem, kigge på mig selv og i stedet se alt det, jeg er glad for. At jeg er i gang med at spise sundere igen. At jeg ser godt ud, lyder det fra Julie Berthelsen til TV2.

Læs også: Chok: Dansk komiker har fået rolle i Game of Thrones

I hele år 2016 har sangfuglen besluttet at gemme badevægten væk, fordi hun er kommet frem til at et tal ikke kan gøre hende lykkelig - uanset om det er højt eller lavt.

Julie Berthelsen har erkendt, at hendes normalvægt ikke længere er hvad, den har været, især efter to graviditeter, men også som følge af at det med alderen er blevet sværere at tabe sig.

I håbet om at alverdens kvinder kan støtte hinanden i at være positive omkring deres krop, er Julie Berthelsen i gang med at lave en Facebook-gruppe, hvor kvinder kan bakke hinanden op. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip