Julie Zangenberg og andre sporty stjerner forbrænder julemaden

Efter en måned spækket med syndige sager er flere kendte danskere hoppet ud af julemandskostumet og i sportstøjet i stedet.

Det viser blandt andre Lisbeth Østergaard, der har givet den fuld gas med masser af træning.

- Crossfit i et fantastisk regnvejr - burpees bliver bare lidt sjovere, når det er i vandpytter, skriver den 35-årige tv-vært på en storsmilende selfie med sin træningsveninde, mens sveden pibler ned ad de rødmossede kinder.

- Mamma 1 og mamma 2 er nu klar til at indtage endnu mere julemad, tilføjer hun jokende.

Lige så storsmilende er Julie Zangenberg dog ikke. Den 27-årige skuespillerinde, der fejrede jul med sin fodboldfyr Nicklas Bendtner, ser en anelse misfornøjet ud på sit træningsbillede.

- Ikke underholdt, men fik det overstået, konstaterer hun på Instagram, hvor hun sidder på gulvet i et træningslokale.

Julie Berthelsen er for nylig blevet mor til datteren Sia, og selv om julegodterne kombineret med fødslen har slået lidt ud på badevægten, nyder den 36-årige sangerinde december, inden den står på nytår og nye vaner fra januar.

- Jeg kan vist roligt sige, at jeg har taget på i julen. Ikke så meget på grund af maden faktisk, men den let tilgængelige julechokolade og slik - Og ved I hvad? Pokker være med det!, skriver hun på sin blog.

- Jeg er i forvejen godt i plus på kiloene og har sådan set lagt min plan for, hvordan jeg skal komme af med mine babykilo.

Se Østergaards billede her:

 

#Repost @stine_lincoln_ ・・・ CROSSFIT i et fantastisk regnvejr, burpees bliver bare lidt sjover når det er i vandpytter OG dog dem gik vi altså indenfor og tog. Mamma 1 og mamma 2 er nu klar til at indtage endnu mere julemad. Næste gang husker vi dog ikke at tage hvide bukser på @lisbethoestergaard outdoor training is the Best!!!!! #fitmom #crossfit #backinshape #outdoor #training #outdoortraining #fitness #fitnessworld #burpees #raning #ocr #ocrdanmark #ocrmammas @ocrmammas

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

26. Dec 2015 kl. 2:52 PST

Og Zangenbergs: 

 

Not amused. But got it done. Og så er det vist på tide du kommer hjem @healthyskinnybitchdk ?

Et billede slået op af Julie Zangenberg (@juliezangenberg) den

26. Dec 2015 kl. 10:12 PST

Og Berthelsens opslag her

 

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip