Julie Zangenberg spiller vampyr i ny dramaserie

"Heartless" bliver Kanal 5's næste store dramasatsning. Hovedrollerne spilles af Julie Zangenberg, Sebastian Jensen og en nye unge navne.

- ”Heartless” bliver vores første store dramasatsning, og vi har store forventninger til serien. Den har potentiale til at trække et bredt publikum til sig selvom den som udgangspunkt henvender sig til den unge målgruppe, fortæller Adm. Direktør Christian Kemp fra SBS Discovery Media, der står bag Kanal 5.

Serien bliver produceret af Fridtjof Film, og optagelserne starter på mandag. Handlingen er spundet omkring et ungt kostskolemiljø, hvor nutid og fortid, virkelighed og fantasi og liv og død smelter sammen i en overnaturlig og dramatisk skæbnefortælling.

I hovedrollen som Sofie kaster Julie Zangenberg sig for første gang over en bærende rolle i en tv-serie.

- Jeg glæder mig utroligt meget til det her projekt. Jeg synes altid, at det er mest spændende at tage de projekter, der er anderledes, udfordrende og banebrydende, og som vigtigst af alt har en god historie. "Heartless" har alle disse elementer, og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet sammen med de dygtige mennesker, der er tilknyttet serien, siger Julie Zangenberg.

”Heartless” er en serie sat i et ungt miljø, som vil tiltrække et bredere publikum med sin unikke kombination af en spændende tematik og et dragende og uhyggeligt univers.

Serien har som sit dramatiske omdrejningspunkt søskendeparret Sofie og Sebastian, spillet af Julie Zangenberg og Sebastian Jessen. Sofie og Sebastian bærer på en hemmelig og frygtelig forbandelse; for at leve er de nødt til at suge livet ud af andre.

Begge er de opsat på at løse mysteriet om deres forbandelse, og jagten på svar leder de to til den dystre og traditionsbundne kostskole Ottmannnsgård, hvor et helt nyt liv begynder for søskendeparret. Snart er begge viklet ind i skolens sociale spil, hvor teenage-drifterne er svære at styre.

På kostskolen må de hver især kæmpe med stærke følelser, da de oplever deres første alvorlige forelskelse, samtidig med at de skal modstå trangen til at suge liv fra de andre elever.

Men Sofie og Sebastian er ikke de eneste på Ottmannsgård, der bærer på en hemmelighed, og efterhånden trænger en mørk og forfærdelig historie, der går 400 år tilbage i tiden, op mellem gulvbrædderne på den gamle gård og forvandler kostskolen til en skæbnefortælling om synd og tilgivelse, liv og død, kærlighed og mystiske kræfter.

”Heartless” har premiere på Kanal 5 til efteråret.

Dagens Gossip