»Juno«-stjerne springer ud som lesbisk

Den 26-årige canadiske skuespillerinde, som blev Oscar-nomineret for sin præstation i »Juno«, valgte at bekende kulør i en tale, hun holdt på ungdomskonferencn Time To THRIVE i Las Vegas fredag aften.

»Jeg er her i dag, fordi jeg er homoseksuel«, indledte Page til publikums enorme jubel og fortsatte: »Måske kan jeg gøre en forskel og hjælpe andre med at få et lettere liv med mere håb i. Uanset hvad, føler jeg en personlig forpligtelse og et socialt ansvar. Desuden gør jeg detteher, fordi jeg er træt af at gemme mig og træt af at lyve ved at undlade at fortælle visse ting. Det har mit humør, mit psykiske helbred og mine parforhold lidt under«.

Skuespillerinden fik stående bifald for sin tale og hendes udmelding udløser en eksplosion af begejstring på de sociale medier. Kolleger som Evan Rachel Wood, Anna Kendrick, Hayley Williams og Jesse Tyler Ferguson roser Page for det mod, hun udviste.

Lørdag kvitterede skuespillerinden for de mange pæne ord, som tydeligvis havde varmet hende om hjertet: »Tak til alle for den kærlighed og opbakning, jeg fornemmer«, skrev hun på Twitter.

Dagens Gossip