Jürgen Klinsmann frygter Bale-exit

Tottenham står i aften over for Chelsea i en rasende afgørende kamp, der kan afgøre, hvilke Premier League-klubber trækker sorteper i ræset om at kvalificere sig til Champions League.

Og for Tottenham kan det blive rigtig dyrt at slutte som nummer fem i Premier League, siger tyskeren Jürgen Klinsmann, der foruden at være amerikansk landstræner også er tidligere Tottenham-bomber.

- Jeg er kæmpe Tottenham-fan, og jeg er stor beundrer af Gareth Bale. Jeg håber, og jeg krydser mine fingre for, at Tottenham kvalificerer sig til Champions League. Risikoen er meget stor for, at de mister Gareth Bale, hvis de ikke kommer i Champions League, siger Jürgen Klinsmann til Reuters.

Faktisk var det selve årsagen til, at Klinsmann i 1995 forlod Tottenham for at vende tilbage til Bayern München.

- Grunden til, at jeg forlod Spurs, var, at jeg ønskede at spille på en større scene. Jeg ville spille europæisk topfodbold. Det er samme risiko med Gareth nu. Han spiller for Wales og kommer formentlig aldrig til at spille et VM. En spiller som ham skal spille på den største scene, siger Klinsmann.

Chelsea tager imod Tottenham klokken 20.45 i aften i en kamp, der vises på 6'eren. Chelsea kan sikre sig en top fire-placering med en sejr, hvorefter kun Arsenal kan snuppe tredjepladsen fra de kongeblå.

Dagens Gossip