Jürgen Klopp debuterer som Liverpool-manager i nullert

17/10/2015

Liverpool skulle forsøge at ride videre på den positive bølge, som har omgærdet klubben siden udnævnelsen af Jürgen Klopp som ny manager.

Den tidligere Dortmund-manager måtte dog nøjes med 0-0 ude mod Tottenham i sin debut.

Det var to skadeplagede mandskaber, der krydsede klinger på White Hart Lane lørdag eftermiddag. Liverpool måtte undvære hele otte skadede spillere, mens Tottenham havde fire spillere på lazarettet og Eric Dier i karantæne.

Liverpool kom bedst fra start. I vanlig Klopp-stil pressede Liverpool højt på banen og spillede i et hæsblæsende tempo i kampens indledning. Det kastede to hjørnespark af sig til gæsterne, inden der var spillet seks minutter.

Kampens første store chance kom også efter et Liverpool-hjørnespark to minutter senere, hvor Emre Can snittede bolden videre til Divock Origi, der pandede bolden på overliggeren.

Kort efter måtte Tottenham så føje endnu en spiller til skadelisten, da Nacer Chadli måtte udskiftes efter bare 11 minutter. Ind i stedet kom sommerens nyerhvervelse Clinton N'Jie.

Efter tyve minutter kom Tottenham bedre med i kampen. Det betød også, at en ellers anonym Christian Eriksen fik gjort opmærksom på sig selv. Efter 37 minutter burde fynboen have været noteret for en assist, da han spillede Harry Kane helt fri.

Den engelske landsholdsangriber fik dog ikke passeret Simon Mignolet i Liverpool-målet. Mignolet parerede flot afslutningen med fødderne, inden returen røg ud i fødderne på Dele Alli, hvis forsøg blev blokeret af Mamadou Sakho.

En tempofyldt første halvleg endte målløs, og billedet var det samme efter pausen. Masser af tempo - ingen mål.

Efter 84 minutter indtog Christian Eriksen endnu engang en hovedrolle, da han igen fandt Harry Kane på kanten af feltet.

Englænderen trykkede igen på kassen, men Mignolet fik handskerne på. I kampens sidste minut var det i stedet Liverpool, som var tæt på sejren. Emre Can ramte bolden godt, men forsøget sneg sig akkurat forbi målet.

Dermed endte det uden scoringer i Klopps debut.