Jürgen Klopp: Vi spillede ufattelig godt

Holdets offensivmaestro Mario Götzes transfer til Bayern München blev offentliggjort, men alligevel spillede Götze en fremragende kamp for det spektakulære Dortmund-mandskab.

- Det var en ufattelig god kamp fra mit hold, og det var meget svært at spille mod Real Madrid, fordi de er stærke, hurtige og fantastiske i deres kontraangreb, siger en euforisk Jürgen Klopp.

Dortmund blitzede Real Madrid fra kampens start med et overvældende aggressivt pres. Men så lod de sig falde længere tilbage.

- De første 25 minutter var gode, men så mistede vi grebet om kampen. I pausen fortalte jeg spillerne, at de måske syntes, at dommeren havde dømt forkert (ved Marco Reus' straffesparksappel, red.), men vi havde et kald til vores fordel i den sidste kamp (mod Malaga, red.), siger Jürgen Klopp.

Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gündogan mener, at det eneste, der manglede, var at holde buret rent.

- Det var en kongelig aften for os. Det ville have været perfekt, hvis vi kunne have holdt buret rent. På den anden side er det meget svært at få et bedre resultat mod et hold som Real. Vi spillede en stor kamp fra første fløjt og fortjente at vinde så stort, siger Ilkay Gündogan.

Dortmund gæster i næste uge Estadio Santiago Bernabeu, hvor de står med gode kort på hånden til at komme i Champions League-finalen.

Dagens Gossip