Justin Bieber anklaget for at slå chauffør i hovedet

Politiet i Canada har sigtet popsangeren Justin Bieber for et overfald på en limousinechauffør i Toronto i december.

Ifølge politiet i den canadiske storby slog den skandaleramte Bieber chaufføren bag på hovedet adskillige gange under et skænderi, rapporterer Reuters.

Antivirus-firma advarer: Download IKKE Biebers nye single

Bieber meldte sig selv til politiet onsdag.

Teenageidolet og fem andre personer var blevet hentet ved en natklub af limousinen i de tidlige morgentimer 30. december.

- På vej mod et hotel opstod et skænderi mellem en af passagererne og chaufføren i limousinen, lyder det i en udtalelse fra politiet, der tilføjer, at chaufføren i den forbindelse blev slået.

- Chaufføren standsede op, gik ud af limousinen og ringede til politiet. Manden, der slog ham, forlod gerningsstedet, før politiet ankom, lyder det videre ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sangeren skal møde i retten 10. marts i sagen.

Justin Bieber stikker af med bikini-modellen Chantel Jeffries

Popstjernen blev for nylig anholdt for ulovligt bilræs i påvirket tilstand i Miami. Bieber befandt sig i en lejet Lamborghini, da han blev anholdt, siger politikilder.

Bieber har haft flere møder med ordensmagten over de seneste år.

En nabo i Los Angeles beskylder Bieber for at have kastet æg på sit hjem for 14 dage siden. Derfor har det lokale politi i Los Angeles beslaglagt stjernens telefon og en computer, der indeholder overvågningsoptagelser af stjernens hus.

Sidste sommer fandt politiet marihuana i Biebers turbus. Sangeren var dog ikke til stede i bussen ved fundet.

Desuden har han angiveligt været involveret i graffitihærværk på et hotel i Australien, og han sættes også i forbindelse med noget ballade på et hotel i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip