Justin Bieber anmeldt for vold og trusler

Sagerunden er midt i den euopæiske del af sin »Believe«-verdensturné, men har en kort pause i programmet og fløj sent mandag aften til USA efter en koncert i Polen. Bieber havde imidlertid knap sat foden på amerikansk jord i går, før der var ballade.

En nabo i Calabasas uden for Los Angeles anklagede ham for vold og trusler. De to mænd røg angiveligt i totterne på hinanden, da naboen brokkede sig over, at Biebers venner holder for mange fester i hans palæ. Klagen førte til et skænderi, der endte med, at den canadiske popstjernes sikkerhedsvagter eskorterede naboen væk fra ejendommen.

Straks efter indgav manden imidlertid en voldsanmeldelse. Han hævdede, at Bieber havde angrebet ham og fulgt op med trusler om bank, hvilket fik ordensmagten til at indlede en efterforskning, som politiets talsmand Steve Whitmore bekræfter.

Episoden i Calabasas er den seneste i en lang række, der har udløst en større debat om Biebers psykiske tilstand. Flere iagttagere vurderer, at det 19-årige popidol er ved at bukke under for berømmelsens pres.

Under sit nylige ophold i London havde Bieber således flere sammenstød med de britiske paparazzi og var en enkelt gang ved at slå en fotograf ned. Sangeren kom også for sent til en af sine koncerter og faldt om på scenen under en anden.

Efter sin koncert i Polen vakte Bieber atter opsigt. Selv om det frøs 10 grader, promenerede han gennem lufthavnen i Lodz med bar overkrop blot iført boksershorts og med sine lange bukser hængende nede om lårene. Bieber flyver efter planen tilbage til Europa i eftermiddag, da hans turné fortsætter i München i morgen aften.

Den 20. april kommer Cirkus Bieber til København, hvor sangeren giver koncert i Parken.

Dagens Gossip