Justin Bieber: Derfor græd jeg på scenen

Justin Bieber har været meget fraværende på det seneste, efter han tidligere på året bekendtgjorde, at han ville opføre sig bedre og blive en rigtig mand efter en lang række skandaler, der er næsten lige så lang som antallet af knuste pigehjerter.

Til MTV Video Music Awards, der blev afholdt 30. august, gjorde den 21-årige canadiske sanger så sit længe ventede comeback ved at optræde med sin nye single "What Do You Mean?" til prisuddelingen.

Efter "Baby"-sangeren havde sunget sit nummer, blev de brune øjne fyldt med vand, og Bieber begyndte at græde til stor forundring for publikummet, men i onsdagens udgave af det populære talkshow The Tonight Show Starring Jimmy Fallon forklarede Bieber så grunden til sine salte tårer.

- Det var så overvældende. Jeg forventede slet ikke, at folk ville støtte mig på den måde, som de gjorde. Sidste gang, jeg var til et prisuddelingsshow, buhede folk af mig, sagde Bieber i programmet.

Efter sin nylige transformation, hvor han blandt andet har undskyldt offentligt for sin bad boy-adfærd, knokler Bieber i øjeblikket på at færdiggøre sin kommende plade, der skal følge op på megasuccesen "Believe" fra 2012.

Den unge sanger erkendte, at han havde begået mange fejltagelser i sit liv, men også havde omgivet sig med de forkerte mennesker, og at presset fra paparazziene, der vil fange hver eneste lille bevægelse, har været meget hårdt.

- Jeg har arbejdet så hårdt på det nye album og på at blive den mand, jeg ønsker at være, fortalte Bieber til Fallon og det begejstrede publikum og uddybede:

- Jeg føler, at jeg er blevet dømt ret meget, og jeg ville bare gerne overbevise publikum med min optræden og gøre det, jeg elsker så højt. Derfor blev jeg så følelsesladet.

"What Do You Mean?" er første single på Biebers kommende album, der forventes at udkomme til november i år.

Se Bieber efter sin VMA-optræden her: https://www.youtube.com/watch?v=4Dc3nNArWik

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip