Justin Bieber efterforskes for hensynsløs kørsel

Den canadiske popstjerne kørte ræs i det villakvarter uden for Los Angeles, hvor han bor. Bieber skal have trådt speederen i bund på sin hvide Ferrari uden at skænke de mange små børn i området en tanke.

Politiets talsmand Steve Whitmore fortæller hjemmesiden TMZ, at sangeren »kørte rundt i kvarteret med rystende høj hastighed«, da ordensmagten ved 20-tiden mandag aften rykkede ud til den eksklusive forstad Calabasas efter den første anmeldelse.

Opringningen kom fra en af Biebers naboer, den tidligere footballspiller Keyshawn Johnson, som var bange for, at popstjernens halsbrækkende kørsel skulle koste et barn livet. Hans egen treårige datter legede på fortovet, da Bieber drønede forbi.

Ifølge Whitmore nægtede sangeren at tale med de betjente, der henvendte sig på hans adresse. »Hans sikkerhedsfolk oplyste, at han afslog efter råd fra sin advokat«, siger politiets talsmand, som også kan oplyse, at fartgrænsen på stedet er 40 kilometer i timen. Bieber kørte imidlertid rundt på de små veje med en hastighed, der var tre-fire gange så høj.

Når politiets efterforskning er afsluttet, bliver materialet overdraget til statsadvokaten, der tager stilling til det videre forløb. Anklagemyndigheden behandler i forvejen en sag fra marts, hvor sangeren angiveligt gik løs på en nabo, som beklagede sig over hans vanvidskørsel.

Bieber holder pause i den verdensturné, der den 4. maj bragte ham til Dubai. Her lånte den 19-årige sanger en Lamborghini - og fik en halv snes fartbøder på få minutter.

Dagens Gossip