Justin Bieber i nærkontakt med bong?

En ny skandale ser ud til at trække op om ørerne på Justin Bieber. Et medlem af hans slæng er blevet fotograferet i færd med at hælde vand ud af en bong fra sangerens bil.

I sidste uge hyggede Bieber sig med flere bilture rundt i Californien sammen med sin faste flok af venner, livvagter og rygklappere.
Udflugten foregik i popstjernens store Mercedes-stationcar og nu er der dukket et billede op på internettet, hvor en af passagererne holder den famøse bong ud af vinduet.

Vedkommendes ansigt kan ikke tydes på fotoet, som hjemmesiden TMZ er kommet i besiddelse af, Det er derfor umuligt at afgøre, om der skulle være tale om Bieber selv.

Da billedet blev taget, var sangerens stationcar angiveligt på vej til et pladestudie i Los Angeles og Bieber har siden lagt et foto af sig selv fra et studie på Instagram, ligesom han fortalte sine Twitter-venner, at han var i gang med at indspille ny musik.

Siden foråret har Bieber jævnligt optrådt i den kulørte presse i diverse uheldige sammenhænge. Den 17-årige popstjerne og hans livvagter er desuden blevet sagsøgt for vold, ligesom naboerne i den mondæne Los Angeles-forstad Calabasas forsøger at slippe af med ham efter adskillige støjende fester og flere tilfælde af vild bilkørsel blandt legende børn på de små villaveje.

Dagens Gossip