Justin Bieber køber hus i Columbia

En masse vrede naboer i en mondæn forstad til Los Angeles kan se frem til, at Justin Bieber bliver en mere sjælden gæst i deres pæne villakvarter. Han har nemlig købt hus i Colombia.

Ejendomsmægleren, som stod for handlen, fortæller, at Bieber faldt pladask for området: »Han kom til Cartagena i juni og forelskede sig i stedet, menneskene, klimaet og palæet«, siger mægleren Alessandro Proto til den sydamerikanske hjemmeside Colombia Reports.

Han oplyser også, at Bieber betalte to millioner dollars for sin nye bolig, cirka 11,5 millioner kroner. For de penge får den canadiske popstjerne fire soveværelser, ligeså mange badeværelser, egen biograf, hjemmestudie og en opholdsstue på næsten 150 kvadratmeter. Udenfor er der hele to swimmingpools.

Cartagena ligger på Columbias nordkyst og havnebyen er med sine knap 900.000 indbyggere landets femtestørste.

Bieber har lagt sig ud med sine naboer i Los Angeles-forstaden Calabasas, fordi han angiveligt drøner rundt på de små veje i sin hvide Ferrari uden tanke for områdets mange børn. Politiet efterforsker stadig et særligt grelt tilfælde fra slutningen af maj.

Sangeren er også upopulær på grund af de mange fester, der holdes i hans hjem på alle tider af døgnet.

Dagens Gossip