Justin Bieber risikerer stadig sigtelse for vanvidskørsel

Ifølge avisen Los Angeles Times er optagelserne utilstrækkelige til at rense popstjernen.

Materialet stammer nemlig hovedsagligt fra sikkerhedskameraerne hjemme hos Bieber og selv om båndet viser, at rapperen Tyler, The Creator sidder bag rattet i sangerens hvide Ferrari, modsiges det af vidneforklaringer fra det villakvarter, hvor han bor.

Således fastholder Biebers nabo, TV-kommentatoren Keyshawn Johnson, at det var Bieber, som nær havde kørt hans treårige datter ned.

Johnson var en af de beboere, som ringede til politiet for at få sat en stopper for den 19-årige fartbølles køren ræs på de små villaveje, hvor han angiveligt var direkte farlig for de legende børn.

Det kom fornylig frem, at ordensmagten havde modtaget videoen, der angiveligt dokumenterede, at Tyler, The Creator vitterligt sad bag rattet, sådan som han selv hævdede få dage efter episoden den 26. maj.
De færreste troede dog på rapperens historie og nu vil Los Angeles Times altså vide, at politiet tillægger optagelserne ringe vægt.

Johnson har også afvist videoen som et forsøg på at redde Biebers skind. »Jeg kan godt kende forskel på en sort og en hvid knægt i en bil«, sagde den tidligere footballstjerne fornylig til hjemmesiden TMZ.

Politiet har stadig sagen, men er snart færdig med efterforskningen.
Herefter overdrages materialet til anklagemyndigheden, der tager stilling til, om Bieber skal sigtes.

Dagens Gossip