Justin Bieber sagsøges for vold

Han meldte Bieber til politiet efter sammenstødet med popstjernen og hans sikkerhedsvagter, men vil også gøre sangeren erstatningsansvarlig.

Den 22-årige model Wayne Rennalls måtte på skadestuen efter mødet med Bieber på en natklub i Southampton uden for New York. Bataljen startede som et skænderi, men udartede til et masseslagsmål, der bølgede frem og tilbage på parkeringspladsen.

Da øretæverne begyndte at flyve gennem luften, sad Bieber i en bil, men ifølge adskillige øjenvidner og en række fotos fra stedet endte han med at blande sig. Sangeren klatrede ud gennem firehjulstrækkerens soltag og lod sig glide ned på køleren, hvor han angiveligt opildnede sine bodyguards til at gå i kødet på Rennalls.

Efter dennes forklaring kom Bieber med tilråb som »din skide tøsedreng, så gør da noget«, hvorefter han selv sparkede og slog Rennalls flere gange.

Modellens advokat Mark Rudner bekræfter, at sagsanlægget er under forberedelse og oplyser, at natklubben også bliver inddraget, fordi Bieber med sine 19 år ikke er gammel nok til at komme ind.

Nyheden om sagsanlægget kommer, netop som et videoklip fra episoden er lagt ud på nettet som dokumentation for Biebers andel i bataljen.
Optagelserne viser, hvordan sangeren står på firehjulstrækkerens køler og derefter løber i retning mod slagsmålet.

Southamptons politi bekræftede i sidste uge over for avisen New York Post, at Biebers rolle søges klarlagt, fordi han risikerer en sigtelse, hvis det viser sig, at han opildnede til slagsmålet eller selv var aktiv deltager.

Dagens Gossip