Justin Bieber sigtet for spirituskørsel med mere

Han har lænet sig op ad en anholdelse i månedsvis og i går morges skete det. Håndjernene smækkede om Justin Bieber i Miami Beach.

Den 19-årige sanger blev anholdt for at køre ræs på offentlig vej i påvirket tilstand. Desuden havde han ikke et gyldigt kørekort og modsatte sig anholdelsen, ligesom han forulempede politifolkene på stedet.

Bieber blev anbragt i det lokale arresthus, hvor han i går eftermiddags blev stillet for en dommer via en lukket TV-forbindelse.
Ved det korte retsmøde svarende til et grundlovsforhør blev popstjernen sigtet for spirituskørsel og de øvrige forhold, hvorefter dommeren fastsatte en kaution på 2500 dollars, knap 14.000 kroner.

Da en hætteklædt Bieber forlod arresten, gjorde han Michael Jackson kunsten efter fra pædofilisagen i 2005. Han kravlede op på taget en en bil for at vinke til de fans, som havde samlet sig uden for bygningen.

Bieber blev stoppet af politiet, da han kørte dragrace med R&B-sangeren Khalil Sharief, som ligeledes blev arresteret. Væddeløbet foregik på en central gennemfartsvej i et boligområde, hvor de unge mænd havde afspærret en strækning ved hjælp af et par firehjulstrækkere. Bieber sad bag rattet i en gul Lamborghini, han havde lejet.

Den fartgale sanger har hyret stjerneadvokaten Roy Black som forsvarer i sagen. Black har arbejdet for blandt andre skuespilleren Kelsey Grammer, racerkøreren Helio Castroneves og pornproducenten Joe Francis, ligesom han tilbage i 1991 fik John F. Kennedys nevø William Kennedy Smith frikendt for voldtægt.

Sagen har givet anledning til storvask bag kulisserne i organisationen bag Bieber. Ifølge TV-nyhedsmagsinet »Access Hollywood Live«-værten Billy Bush har sangerens manager Scooter Braun sat sin ustyrlige klient stolen for døren.

»Scooter og flere andre i Justins lejr har givet knægten et ultimatum.
I dag vil man høre folk snake om, at Bieber jo bare er en ung fyr, som slår nogle skævere, men dét stade er Scooter og hans team ude over med Justin. De har forlængst sagt stop og er langt forbid én snak. Scooter har meddelt Justin, at han er færdig med ham, hvis ikke han får noget professionel hjælp«, siger Bush efter samtaler med kilder hos Biebers management.

I det seneste års tid har Bieber gjort sig uheldigt bemærket i adskillige tilfælde. Han er blandt andet anklaget for vold mod flere fotografer og for vanvidskørsel i det villakvarter, hvor han bor.
Popstjernen er desuden sigtet for hærværk i Sydamerika, ligesom politiet i Los Angeles for tiden efterforsker en sag, hvor han skal have overdænget en nabos hus med rå æg.

En talsmand for politiet i Miami Bach oplyser, at Bieber under en afhøring tilstod, at han havde drukket øl, røget marihuana og taget receptmedicin før han trykkede Lamborghiniens speeder i bund.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip