Justin Bieber smidt ud af hotel

På grund af sangerens tilstedeværelse samledes en urolig menneskemængde uden for Hotel Faena i Buenos Aires og det lokale politi havde store vanskeligheder med at holde styr på flokken. De hysteriske piger væltede sågar ordensmagtens afspærringer og situationen i området blev så kaotisk, at hotellets ledelse valgte at bede Bieber om at flytte.

Popstjernen gik på Twitter med en opfordring til sine fans, som han bad om at dæmpe sig. »Vil I ikke godt opføre jer pænt? Vi kan ikke have, at nogen kommer til skade, så ret jer venligst efter politiets anvisnininger«. skrev Bieber og oplyste, at han var på det stadion, hvor han skulle give koncert. »Så kom herud i stedet for«, lød det.

Bortvisningen fra hotellet stod dog ved magt og Bieber måtte finde et andet logi natten mellem lørdag og søndag.

Den 19-årige sanger er i gang med den sydamerikanske afdeling af sin »Believe«-turné og episoden i Buenos Aires er langt fra den første under besøget. I tirsdags blev popidolet sigtet for hærværk efter at have malet graffiti på en mur i Rio de Janeiro, ligesom han nogle dage forinden blev set på vej ud fra et af byens bordeller.

I morgen venter Chile, hvor Bieber går på scenen i Santiago.

Dagens Gossip