Justin Bieber sviner fan: - Du ligner en strandet hval

Justin Biebers turne i Australien har været fyldt med skandaler - først lavede han graffiti på sit hotel, siden blev en person i hans følge taget med hash. Og nu bliver han beskyldt for at svine en fan til.

Episonden fandt sted i går på et hotel i Perth, hvor Bieber og en masse andre hotelgæster nød solen ved poolen. Nogle fans gik hen til Bieber, men han var ikke ligefrem venligt stemt.

Læs også: Justin Bieber i nye problemer Down Under

- Der var fire unge piger i bikini. En pige, som så smuk ud, havde langt, mørkt hår og var måske en størrelse 42. Justin så på hende og sagde: "Hvad er du, fra Hawaii eller sådan noget?" Hun sagde nej. Så sagde han: " Du ligner en strandet hval," fortæller hotelgæsten Helen Robinett ifølge news.com.au.

Siden foreslog Bieber pigen at deltage i slanke-programmet The Biggest Loser, inden hun og veninderne slukørede gik derfra.

Læs også: Biebers brasilianske babe fortæller alt: - Han har en kæmpe...

- Jeg arbejder i modebranchen, og jeg ved, hvordan kvinder ser deres kroppe, hvilke problemer de kan have med deres kropsopfattelse. Sådan en kommentar kan have alvorlige konsekvenser. Det er derfor, at jeg er så oprørt over det. Jeg er fandens vred. Han er intet uden sin fanbase, siger Helen Robinett.

Hun klagede til hotelledelsen over Biebers opførsel, men de sagde, at pigen havde det godt, og at de derfor ikke ville gøre noget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip