Justin Bieber-tweet udløser kaos

Biebers skriverier på Twitter fik tusinder af teenagepiger overbevist om, at deres idol ville lægge vejen forbi Westroads Mall, hvor han tidligere har indspillet en video.

Den canadiske popstjerne gav koncert i Omaha lørdag aften og om eftermiddagen formulerede han sig sådan på Twitter, at fansene var sikre på, han ville besøge centret.

»Har haft en rar lille pause, men skal nu tilbage til turnéen. Hvor skal vi hen??? Omaha Mall«, skrev Bieber og supplerede med et link til videoen fra hans koncertfilm »Never Say Never«. I det lille klip får Bieber forsamlingen til at råbe »Omaha Mall« i kor, hvorefter han selv bryder ud i sang og giver en improviseret minikoncert.

Kort efter at sangeren havde logget af Twitter, strømmede fansene til centret i sikker forvisning om at de ville få Bieber at se, men han kom aldrig. I stedet rykkede ordensmagten ud for at sætte skik på de skuffede fans.

Ifølge Omahas politi var menneskemængden hurtigt spredt uden at det blev nødvendigt at anholde nogen.

Bieber gjorde sig i øvrigt allerede bemærket på de sociale medier fredag. Han lagde et nyt billede af sig selv og ekskæresten Selena Gomez på Instagram. De solbrilleklædte unge er fotograferet med hovederne tæt sammen og billedteksten er blot »hjerteknuser«.

Den 19-årige sanger fortsætter sin »Believe«-turné i Chicago i morgen aften.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip