Justin Bieber vælter i penge: Bedstefar har ikke tag over hovedet

Den canadiske popstjerne tjener kassen og vælter sig i luksus. Men det er ikke hele Bieber-familien, der lever godt af Justins succes.

Justin Bieber, der i aftes indtog Parken foran 45.000 hysterisk skrigende teenagere, er god for mere end 600.000.000 millioner kroner. Han bor på de dyreste hoteller, går i dyrt tøj og smykker, som kan fremkalde misundelse hos selv de største prettyboys.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men selv om knægten har mere end nok på kistebunden til at glæde andre end sig selv, så må bedstefaderen George se langt efter økonomisk støtte fra sit stenrige barnebarn, skriver den engelske tabloid-avis The Sun, som også har billeder af den ældre mand.

George Bieber bor under elendige forhold i en træhytte, og han er ganske sikker på, at ingen vil tro ham, når han siger, at han er bedstefar til popprinsen. 

Hytten har været den 61-årige mands hjem i 40 år, og han har ikke engang råd til at reparere det hul i taget, som et væltet træ forårsagede for år tilbage.

På grund af store rygsmerter kan han ikke arbejde. Og han sover på en beskidt madres i hyttens bryggers, fordi han ikke kan komme op på førstesalen.

George Bieber vender hver en penny, mens millionerne ruller ind på Justin Biebers konto, skriver avisen.

Dagens Gossip