Justin Biebers abe på vej til tysk zoo?

Toldmyndighederne i Münchens lufthavn konfiskerede den nu 17 uger gamle cappuchinerabe i påsken, da sangeren landede med sit eksotiske kæledyr uden at have de fornødne papirer i orden. Mally, som Bieber kalder sin lille ven, blev anbragt på et dyreinternat og popstjernen fik en frist til at bringe papirerne i orden.

Episoden i München skærtorsdag udløste hård kritik af Bieber. Flere internationale dyreværnsorganisationer understregede, at aber aldrig må holdes som kæledyr og Tierschutzverein München, som tager sig af Mally, påpegede, at en cappuchinerabe bør blive hos sin mor til den er et år gammel.

Kritikken har tilsyneladende gjort indtryk, for nyhedsbureauet AP kan nu fortælle, at Bieber overvejer at lade aben få et nyt hjem i en zoologisk have.

Det sydtyske dyreværns talskvinde Judith Brettmeister oplyser, at internatet har modtaget to emails fra Biebers management. I den første spurgte sangerens repræsentant, hvornår aben ville blive aflivet, hvilket tyske internater aldrig gør. Mail nummer to rummede en tak til Tierheim München og en forespørgsel om, hvorvidt internatet kunne anbefale en zoo, hvor Mally ville få det godt.

Toldvæsenets talsmand Thomas Meister fastslår imidlertid, at aben bliver, hvor den er, indtil Bieber kontakter toldmyndighederne direkte. Det skal ske senest den 17. maj. »Hvis vi ikke har hørt fra ham inden den dato, fortaber han ejendomsretten til dyret, der bliver den tyske stats ejendom«, siger Meister til AP.

Sagen kommer under alle omstændigheder til at koste Bieber en bøde på godt 90.000 kroner. Han kan desuden blive bedt om at dække omkostningerne ved Mallys ophold på internatet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip