Justin Biebers manager udsteder ultimatum

Justin Biebers manager Scooter Braun har givet sin uregerlige klient et ultimatum: Få styr på din opførsel eller forlad musikindustrien, lyder det.

Sangerens udskejelser kulminerede i sidste uge, da han blev anholdt for at køre gaderæs i Miami med både alkohol og stoffer i blodet.
Bieber havde heller ikke noget gyligt kørekort og modsatte sig desuden anholdelsen.

Onsdag fik popstjernens image flere dybe ridser i lakken, da han måtte melde sig hos politiet i Toronto og blev anholdt for vold mod en limousinechauffør.

Bieber er løsladt mod kaution, men er fortsat sigtet i sagen og nu er det kommet frem, at hans manager er tæt på at kaste hånklædet i ringen. Braun har meddelt sin unge klient, at der kun er én vej ud af suppedasen. Han må foretage nogle seriøse kursændringer, hvis hans karriere skal overleve de seneste udfordringer.

Modstanden mod Bieber aflæses tydeligt i USA, hvor over 100.000 mennesker på mindre end en uge har skrevet under på en begæring om at få ham smidt ud af landet.

I et nyt interview med det britiske mandeblad GQ erkender Braun, at det er hans ansvar at gribe en klient, når vedkommende er ved at falde, men tilføjer, at der er grænser for, hvad han kan udrette: »På et tidspunkt bliver jeg nødt til at lade dem falde. Hvis jeg ikke gør det, lærer de aldrig at være mennesker«, siger Braun og konstaterer, at Biener, som tilsyneladende har alt, er fyldt med vrede: »Han hjælper ikke sig selv, fordi han er så vred, men ingen forstår hvorfor
- kun ham selv«, siger den hårdt prøvede manager og fortsætter: »Jeg kan ikke være mor for ham. Jeg kan bare sige, at der findes én vej ud af dettehér og det er, at enten stopper han og finder ud af at leve en normal tilværelse, eller også retter han op på sin opførsel«.

Bieber har teet sig mere og mere uregerligt siden foråret Han har skovlet fartbøder ind, er i politiets søgelys for vold og hærværk og er upopulær hos sine naboer på gund af vanvidskørsel gennem deres stilfærdige villakvarter.

Desuden har sangeren vendt mange fans og ikke mindst deres forældre imod sig, fordi han er begyndt at gå på scenen med flere timers forsinkelse.

Popteenageren skal for retten i Miami den 14. februar og i Toronto den 10. marts.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip