Justin Biebers mobiltelefon beslaglagt

Ordensmagten ransagede tirsdag morgen Biebers villa i Los Angeles-forstaden Calabasas, efter at naboen havde meldt popstjernen og hans slæng for at overdænge hans hus med rå æg.

Betjentene tog Biebers telefon med som bevismateriale og politiets tekniske ekperter gennemgår den nu for belastende data i form af fotos, SMS’er og lignende.

Talsmanden David Thompson forklarer TV-stationen CNN, at alt, hvad der har med æggekasteriet at gøre, har interesse og tilføjer, at materiale, »hvor Bieber praler eller laver sjov med episoden vil være nyttigt i vores bestræbelser på at nå til bunds i sagen«.

Kriminalteknikerne undersøger også optagelserne fra de mange overvågningskameraer, der er opsat på Biebers ejendom: »Der er tale om et velfungerende sikkerhedsudstyr, der dækker alle områder af Mr.
Biebers hjem«, oplyser Thompson.

Sangeren var tilbageholdt under ransagningen, men blev ikke anholdt.
Det blev derimod hans gode ven, rapperen Lil Za, som viste sig at være i besiddelse af ulovlige rusmidler, nærmere bestemt MDMA, der er en form for ecstasy.

Ifølge politiets talsmand koncentrerer efterforskningen af Bieber sig udelukkende om ægge-episoden, der kan koste den canadiske popstjerne en heftig bøde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip