Justin Biebers sengekammerat fortæller

Modellen, skuespillerinden og bodybuilderen Tatiana Neves Barbosa kaldet Tati forevigede Bieber på sin mobiltelefon og lagde den lille film på YouTube, hvor den er nået op på næsten 20 millioner visninger.

Nu supplerer kvinden med sin beretning om, hvad der skete. Tati fortæller det brasilianske TV-program »Fantastico«, at det var den 19-årige sanger selv, som kontaktede hende: »Han ringede for at spørge, om jeg ville komme til fest hos ham«, siger hun.

På studieværtens spørgsmål om, hvorvidt der blev kysset, lyder svaret:
»Hvad tror du selv? Vi sov sammen i hans soveværelse, bare ham og mig«. Den 26-årige skønhed afslører tillige, at de sov i samme seng, men nægter at kommentere, om de også dyrkede sex.

Den sydamerikanske afdeling af sangerens »Believe«-turné har været spækket med drama. I Brasilien forlod Bieber scenen i Sao Paulo, da han blev ramt af en vandflaske, en tilskuer kastede, og i Rio de Janeiro blev han sigtet for hærværk efter at have malet graffiti på en mur, ligesom han blev fotograferet på vej ud fra et af byens bordeller.

I Argentina var den gal flere gange i weekenden. Bieber blev således smidt ud fra et hotel i Buenos Aires, fordi hans ustyrlige fans lavede ballade på gaden udenfor og søndag måtte popstjernen afkorte sin koncert nummer to på grund af en voldsom madforgiftning.

I dag rammer turnéen Chile, hvor sangeren går på scenen i Santiago, hvis hans maveonde har lagt sig.

Dagens Gossip