Justin Timberlake kommer til Parken

Og der bliver sandsynligvis rift om billetterne. Da Justin Timberlake spillede Danmark i 2007, satte han nemlig billetsalgsrekord.

Justin Timberlake kommer til Europa som en del af sin ’20/20 Experience World Tour, som allerede starter om en måned. Touren begynder i Montreal i Canada og fortsætter derefter i Nordamerika, Europa, Australien og Sydamerika.

Anden del af Justin Timberlakes ’The 20/20 Experience-plade er netop kommet på gaden. Den har dog fået hug af anmelderne, blandt andre af Berlingske-anmelder Michael Charles Gaunt.

»Man kommer aldrig tæt på ham i hans tekster, og i en popverden, hvor en mand som Drake virkelig lægger det hele frem, fremstår Justin decideret uvedkommende og overfladisk,« skriver han blandt andet.

Jyllands-Posten er enig i den vurdering og giver også pladen to stjerner.

Til gengæld scorer albummet noget højere hos Ekstra Bladet, hvor den får fire ud af seks stjerner. Anmelderen Thomas Treo er dog mest begejstret for første del af pladen.

»Så langt så godt. Sidste tredjedel af ’The 20/20 Experience - 2 of 2’ er imidlertid en slatten omgang, hvor Timberlake minder om et boyband med et medlem på kønsløse ballader,« skriver han.

De to album ’The 20/20 Experience og ’The 20/20 Experience-2 bryder Justin Timberlakes syv års albumtørke.

Dagens Gossip