Juventus er på semifinalekurs i CL: Slår Monaco knebent

15/04/2015

Den italienske mesterklub Juventus står med gode chancer for at avancere til semifinalen i Champions League.

I den første kvartfinale på hjemmebane i Torino vandt Juventus 1-0 over franske Monaco.

En sejr uden at have givet modstanderen et vigtigt udebanemål er et godt udgangspunkt inden returkampen.

Monaco er den vel nok største overraskelse i turneringens kvartfinaler. Holdet er ikke mindst blandt de sidste otte i turneringen i kraft af en fremragende defensiv.

Og holdet ønskede tydeligvis at køre et godt resultat hjem i den første kamp ved at stå kompakt og godt organiseret.

Det resulterede i en enorm spilovervægt til Juventus, men italienerne havde svært ved at spille sig frem til de helt åbne chancer.

En af de få tilfaldt Carlos Tévez efter 26 minutter, men argentineren afsluttede for svagt, så målmand Danijel Subasic kunne redde forsøget.

Tevez havde flere skudforsøg, men kunne ikke ændre ved den målløse første halvleg.

Ganske symptomatisk behøvede Juventus et straffespark for at score. Portugiseren Ricardo Carvalho fældede den spanske angriber Alvaro Morata, og fra 11-meter-pletten hamrede chileneren Arturo Vidal bolden sikkert i målhjørnet til 1-0.

Monaco skiftede den bulgarske angriber Dimitar Berbatov ind i håbet om at udligne, og kort efter var han tæt på med et hovedstød, der gik lige forbi mål.

Juventus virkede godt tilfreds med den knebne sejr, og det lykkedes at køre 1-0 hjem til et godt udgangspunkt inden returkampen, der spilles i Monaco 22. april.