Juventus forlænger med spansk angrebsprofil

Den spanske angriber Alvaro Morata har signaleret sit fulde engagement i den italienske klub Juventus ved at forlænge kontrakten med Serie A-klubben.

- Alvaro Morata har underskrevet en ny kontrakt, som betyder, at han bliver i klubben frem til den 30. juni 2020, oplyste Juventus torsdag.

Moratas oprindelige kontrakt med Juventus stod til at udløbe i juni 2019.

Den spanske angriber kom til Juventus på en femårig aftale i 2014, som kostede Juventus cirka 150 millioner kroner.

Det forventes ifølge AFP, at nyheden vil lægge en dæmper på italienske medier, som i en periode har været kritiske over for spanierens lyst til at spille i Juventus efter en række middelmådige præstationer.

Morata var skadet i begyndelsen af sæsonen, men scorede blandt andet i Juventus' 2-0-sejr over Sevilla i Champions League i september, hvilket gav ham yderligere kredit i de italienske medier og blandt klubbens fans.

Alvaro Morata blev populær i sidste sæson i Juventus, da han var medvirkende til, at Juventus nåede hele vejen til Champions League-finalen, hvor klubben tabte til FC Barcelona.

Efter disse præstationer begyndte snakken om, at Real Madrid skulle være interesserede i at hente Morata hjem til Madrid.

/ritzau/

Dagens Gossip