Juventus-forsvar holder atter tæt og nærmer sig rekord

Juventus fortsætter marchen mod endnu et italiensk mesterskab, og modstanderne har tilsyneladende helt mistet evnen til at score mod Gianluigi Buffon.

Søndag vandt Juventus med 2-0 ude over Atalanta, og dermed har fodboldholdet ikke lukket mål ind i ni Serie A-kampe på stribe.

Sidste gang, en modstander sendte bolden ind bag Buffon, var 10. januar, da Sampdoria blev slået 2-1, og nu må Juventus' legendariske målmand Dino Zoff efterhånden begynde at frygte for sin klubrekord.

Zoff holdt buret rent i 903 minutter, mens Buffon nu er oppe på 836 minutter. Serie A-rekorden indehaves af den tidligere AC Milan-målmand Sebastiano Rossi, som nåede op på 929 minutter i sæsonen 1993-94.

Juventus kom på sejrskurs mod Atalanta, da forsvareren Andrea Barzagli scorede til 1-0 midt i første halvleg.

I kampens sidste minutter fjernede indskiftede Mario Lemina den sidste rest af tvivl om udfaldet, da han øgede til 2-0 med et flot solomål.

Juventus er nu uden nederlag i 18 kampe og har gang i en imponerende stime, der foreløbig lyder på 17 sejre og en enkelt uafgjort kamp.

Samtidig genoprettede holdet sit forspring i toppen af Serie A, efter at Napoli med en 3-1-sejr hjemme over Chievo lørdag aften var kommet op på siden af mestrene.

/ritzau/

Dagens Gossip