Juventus fortsætter vild sejrsstime i Serie A

12/01/2014

Juventus er slet ikke til at stoppe i den italienske Serie A. Søndag sejrede Torino-klubben for 11. gang i træk, da det på udebane blev til en sejr på 4-1 mod Cagliari på Sardinien. De fire seneste sejre er endda vundet med mindst tre overskydende mål.

Cagliari startede ellers bedst og kom fortjent foran efter 21 minutter, da Mauricio Pinilla pludselig stod helt alene i straffesparksfeltet efter et hjørnespark.

Juventus svarede imidlertid tilbage, og 10 minutter senere headede Fernando Llorente udligningen ind efter et flot forarbejde af Stephan Lichtsteiner.

Stillingen holdt til pausen, og i anden halvleg fik Juventus overtaget. Men først efter 73 minutter kom føringsmålet.

Claudio Marchisio, der var blevet skiftet ind fem minutter forinden, tog chancen på langskud fra næsten 30 meter, og Cagliaris målmand Antonio Adán, der ikke så for godt ud i situationen, kunne ikke forhindre 2-1-scoringen.

Bare tre minutter senere øgede Fernando Llorente med sit andet mål, og igen stod Stephan Lichtsteiner for oplægget.

Østrigske Lichtsteiner kronede sin fornemme kamp ved at selv score til 4-1 med holdets tredje mål på syv minutter. Han scorede på en ripost, da Antonio Adán kun formåede at halvklare et forsøg fra de zebrastribede.

Også Juventus' nærmeste konkurrenter sejrede søndag eftermiddag. Hjemme i Rom vandt Roma 4-0 over Genoa, mens Napoli på udebane vandt 3-0 over Verona.

Præcis midtvejs i Serie A fører Juventus med otte point til Roma på andenpladsen og 10 point til Napoli på tredjepladsen.