Juventus gennembanker Verona for anden gang på tre dage

18/01/2015

Juventus fik søndag maksimalt udbytte af, at titelrivalen, AS Roma, lørdag måtte nøjes med 1-1 ude mod Palermo i Serie A.

De italienske fodboldmestre sejrede søndag aften 4-0 hjemme over Verona, der dermed fik store klø på Juventus Stadium for anden gang inden for tre dage.

Juventus og Verona mødtes også i Torino for tre dage siden i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Ved den lejlighed vandt et reservespækket Juventus-hold med hele 6-1 over Verona, der havde Frederik Sørensen på banen i hele kampen.

Den danske forsvarsspiller, der er lejet ud fra netop Juventus, sad på bænken i hele søndagens kamp.

Her kunne han se Juventus nærmest afgøre kampen med to mål inden for kampens første syv minutter.

Først scorede franske Paul Pogba med et præcist skud helt ude ved stolpen, og få minutter senere slog Serie A-topscoreren Carlos Tévez til med 2-0-målet.

Midt i anden halvleg førte forsvarsspilleren Giorgio Chiellini bolden flot frem ad banen, og han servicerede Roberto Pereyra med en god aflevering, som argentineren udnyttede til 3-0-scoringen.

Et kvarter før tid sørgede Carlos Tévez med sin 13. ligascoring i sæsonen for slutcifrene.

Juventus topper Serie A med 46 point for 19 kampe, mens Roma har 41 point.