Juventus haler ind på topholdene i Serie A

29/11/2015

Efter en elendig sæsonstart i den italienske Serie A er Juventus ved at finde den form, der har gjort holdet til mester de seneste fire år i træk.

Søndag aften snuppede Juventus sin fjerde sejr i træk i ligaen, da det blev til en 3-0-gevinst ude mod Palermo.

Resultatet betyder, at Juventus overhaler AC Milan og kravler op på en femteplads med 24 point efter 14 kampe. Inter fører ligaen med 30 point efter 13 kampe.

Den kroatiske landsholdsangriber Mario Mandzukic scorede kampens 1-0-mål på et hovedstød ti minutter inde i anden halvleg. Paulo Dybala stod for oplægget.

Mandzukic var også manden bag det enlige mål, som i onsdags sikrede Juventus en 1-0-sejr hjemme over Manchester City i Champions League.

Dermed blev det tredje kamp i træk, at Juventus holdt nullet, da Torino-holdet også slog AC Milan med 1-0 for otte dage siden i Serie A.

Juventus havde flere chancer for at score yderligere søndag aften, men hverken Leonardo Bonucci, Paul Pogba eller Paulo Dybala var i stand til at finde målet.

Det var til gengæld Stefano Sturaro, som fordoblede føringen i det 89. minut på et oplæg af Paul Pogba. I overtiden cementerede indskiftede Simone Zaza sejren med målet til 3-0.

Tidligere søndag tabte AS Roma skuffende med 0-2 på hjemmebane til Atalanta. Roma har 27 point på fjerdepladsen.