Juventus-helt: FCK gjorde det svært for os

Juventus-stjernen Arturo Vidal var selvsagt pænt tilfreds med at score tre mål i onsdagens 3-1-sejr over FC København i Champions League.

Det italienske mesterhold havde inden kampen brug for alle tre point for at være helt sikker på at bevare chancen for avancement til 1/8-finalerne.

- Det er første gang i karrieren, at jeg har scoret tre mål i en kamp, så jeg er glad. Specielt fordi vi vandt, siger Vidal til uefa.com.

Chileneren bragte Juventus foran på et straffespark efter en halv times spil. Olof Mellberg udlignede til 1-1 i begyndelsen af anden halvleg, men på endnu et straffespark øgede Vidal til 2-1.

En halv time før slutfløjt headede han det sidste mål ind bag Johan Wiland i FCK-målet.

- Efter at de udlignede, forsøgte vi med det samme at score, fordi vi ønskede at kontrollere kampen. Det havde vi held til at gøre, selv om det ikke var nemt på grund af den måde, de forsvarede sig på, siger Vidal.

FCK har fire point for fem kampe, og klubben spiller den 10. december hjemme mod Real Madrid i den sidste gruppekamp.

Real er videre til 1/8-finalerne, mens både Juventus og Galatasaray har mulighed for at slå følgeskab med det spanske storhold. FCK kan dog fortsat nå gruppens tredjeplads, der giver adgang til Europa Leagues 1/16-finaler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip