Juventus henter første ligasejr i fjerde forsøg

20/09/2015

Søndag blev dagen, hvor det omsider lykkedes for Juventus at hente sæsonens første sejr i den italienske Serie A i fodbold.

Torino-klubben, der har vundet mesterskabet de seneste fire sæsoner, vandt 2-0 ude over Genoa. Dermed har Juventus fire point for fire kampe.

Mestrene, der mistede profiler som Carlos Tévez, Andrea Pirlo og Arturo Vidal før sæsonen, fik en yderst skuffende sæsonstart med to nederlag og en uafgjort kamp, men sejren i Genoa kom alligevel ikke helt uventet.

Tirsdag fik Juventus nemlig en tiltrængt succesoplevelse, da holdet vandt 2-1 ude over engelske Manchester City i den første kamp i Champions League-gruppespillet.

Efter 37 minutter af søndagens kamp lavede Genoa-målmanden Eugenio Lamanna et selvmål, og kort før pausen blev hjemmeholdets muligheder forværret yderligere.

Det skete, da Armando Izzo pådrog sig sin anden advarsel og blev smidt ud.

Efter et kvarter i anden halvleg scorede midtbanestjernen Paul Pogba til 2-0 på et straffespark, og der blev ikke scoret yderligere.

Trods sejren har Juventus hele otte point op til Inter, der topper ligaen med 12 point efter fire sejre.

I Rom scorede veteranen Francesco Totti sit mål nummer 300 for AS Roma, som dog måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Sassuolo.

En uge før han runder 39 år, udlignede Francesco Totti til 1-1 i første halvleg.

Angriberen, der mest har været henvist til en reservetjans hidtil i sæsonen, blev skiftet ud 18 minutter før tid.

Roma har otte point, det samme antal som Sassuolo.