Juventus-keeper: Real Madrids købe-strategi virker ikke

Skrevet af admin

22/10/2013

Dagens topnyheder

Real Madrid kan ifølge Juventus-målmand Gianluigi Buffon ikke regne med at få succes ved at købe de bedste spillere i verden.

Det kræver endnu mere end dyre spillere at skabe det bedste hold, fortæller Buffon dagen før gruppekampen mellem de to klubber i Champions League.

- Filosofien fra for 10 år siden er den samme som nu. Køb de største spillere, underhold tilskuerne og hold fast i Real Madrids historiske prestige.

- Men i virkeligheden er alle de ting ikke nok til at vinde i fodbold, siger den 35-årige målmand til sportsavisen Marca.

- Det er bedre at have et projekt, balance og tålmodighed. Penge er en god start, men det er ikke nok i sig selv, siger Buffon.

Real Madrid har de seneste fem år brugt mere end 600 euro svarende til 4,5 milliarder kroner på nye spillere. Blandt andet har klubben alene betalt næsten 1,5 milliarder kroner for Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

I samme periode er det ikke lykkedes at vinde Champions League-titlen, selv om det hvert eneste år er målet for den spanske storklub.

Den seneste CL-titel blev vundet i 2001/02-sæsonen.

/ritzau/