Juventus kører Inter over i Serie A

02/02/2014

Juventus udbyggede søndag føringen i toppen af Serie A med en sejr på 3-1 over Inter.

Mesterholdet styrer sikkert mod endnu en titel og har nu et forspring på henholdsvis ni og 15 point til de nærmeste forfølgere fra AS Roma og Napoli.

Selv om opgørene mellem Juventus og Inter dufter lidt af storkamp, så er det slet ikke tilfældet anno 2014.

Inter har godt nok vundet 18 italienske mesterskaber, men nutidens hold blev udspillet i søndagens kamp i Torino. Det var stort set et spørgsmål om, hvor stor Juventus-sejren skulle blive.

Allerede efter et kvarter havde Stephan Lichtsteiner bragt værterne i front med 1-0, og det stærke Juventus-kollektiv arbejdede hårdt for at lukke kampen.

Straks fra anden halvlegs start øgede Giorgio Chiellini til 2-0 og kort efter kunne Arturo Vidal gøre det til 3-0.

Inters Fonseca Rolando fik med 20 minutter tilbage af kampen reduceret til 1-3 med et fladt skud, der sneg sig ind helt ude ved den fjerne stolpe. Målet bragte dog ikke den store spænding ind i opgøret.

Inter har fået en helt skidt start på 2014 med blot to point i fem kampe. Holdet fra Milano holder trods nederlaget fast i ligaens sjetteplads med 33 point.

Juventus har 59 point på førstepladsen, mens Roma er nummer to med 50 point.

Romerne har dog spillet en kamp færre end Juventus, da søndagens hjemmekamp mod Parma blev aflyst efter 10 minutter på grund af regn. Napoli, der indtager tredjepladsen, tabte 0-3 ude til Atalanta.