Juventus sejrer igen og stormer mod mesterskabet

21/04/2016

Juventus tog onsdag aften endnu et skridt mod det italienske mesterskab med en 3-0-sejr over Lazio på hjemmebane.

Længere nede i rækken sikrede Roma-legenden Francesco Totti sin klub tre point med to scoringer i de sidste minutter.

Med sejren er Juventus på førstepladsen med 82 point og har fortsat ni point ned til forfølgeren Napoli, der tirsdag vandt 6-0 over Empoli.

Med fire runder tilbage af sæsonen skal meget gå galt, hvis Juventus skal tabe mesterskabet på gulvet.

Der gik 40 minutter, før der kom gang i målscoringen. Efter et hjørnespark endte bolden hos Juventus' Mario Mandzukic, og så stod det 1-0 til hjemmeholdet.

I starten af anden halvleg gjorde Lazio det svært for sig selv. Først fik Patricio Gabarron sit andet gule kort og måtte gå tidligt i bad, og fem minutter efter pausen blev det også til et straffespark til Juventus.

Det tog Paulo Dybala sig af, og så var forspringet øget til 2-0.

Og selv samme Dybala var på spil igen godt ti minutter senere, da han efter en hurtig omstilling gjorde det til 3-0.

På tredjepladsen sikrede AS Roma sig tre point i en kamp, hvor klublegenden Francesco Totti med to scoringer i de sidste minutter afgjorde kampen til 3-2 mod Torino.

Roma havde ellers været bagud to gange. Først bragte Torino sig foran på et straffespark i første halvleg.

Det udlignede Roma efter 66 minutter, men med ti minutter tilbage af kampen bragte Torino sig igen foran, og så var der ikke lang tid til at ændre på tingene for Roma.

Men nogle mennesker skal ikke bruge ret lang tid for at ændre en kamp. Med fire minutter tilbage blev den aldrende Francesco Totti skiftet ind, og det viste sig at være en klog beslutning.

Efter at have været på banen i ét minut udlignede han for sin klub, og da der blev dømt straffespark til Roma med et enkelt minut tilbage, var det Totti, der tog ansvaret på sig.

Totti scorede sikkert og sikrede dermed sit hold et flot comeback og tre point. Med sejren holder Roma godt fat i ligaens tredjeplads med 68 point, hvilket er syv mere end Inter på fjerdepladsen.