Juventus sender Real Madrid ud af Champions League

Juventus spillede onsdag aften 1-1 ude mod Real Madrid og sendte dermed den forsvarende Champions League-mester ud af turneringen.

Juventus er overraskende klar til finalen efter en samlet 3-2-sejr over den spanske storklub. I finalen venter endnu en spansk storklub i skikkelse af FC Barcelona 6. juni i Berlin.

Det så dog længe ud til at gå Real Madrids vej. Cristiano Ronaldo havde bragt Real Madrid foran på et kontroversielt straffespark i første halvleg, men Juventus-angriberen Alvaro Morata fik udlignet til 1-1 i anden halvleg.

Det var generelt en hæsblæsende og underholdende fodboldkamp fra start til slut. Real Madrid begyndte bedst og havde flere store muligheder.

Efter en række fæle afbrændere fra Real Madrids offensive spillere James Rodriguez, Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, kom hjemmeholdet så foran på et tyndt dømt straffespark.

Juventus-stopperen Giorgio Chiellini stødte ind i James Rodriguez, som faldt nemt til jorden og fremtvang straffesparket.

Ronaldo udnyttede muligheden og bragte Real Madrid foran med 1-0 i det 23. minut. Det var Ronaldos mål nummer 10 i 12 Champions League-kampe i denne sæson.

Dermed er det fjerde sæson i træk, at portugiseren scorer mindst 10 mål i turneringen.

Efterfølgende havde Real Madrid flere muligheder for at bringe sig yderligere foran, men skarpheden manglede hos Sergio Ramos og Ronaldo.

Benzema fik sendt et godt skud af sted kort før pausen, men Juventus-keeper Gianluigi Buffon fik lappen på og pareret til hjørnespark.

I anden halvleg var det så den tidligere Real Madrid-angriber Moratas tur til at svare igen med 1-1-udligningen i det 57. minut.

En stærk og tilbagevendt Paul Pogba fik headet bolden videre til Morata, som tæmmede bolden og bankede den forbi Iker Casillas.

Morata blev vejet og fundet for let hos Real Madrid sidste sommer, men overskudslageret i Madrid-klubben har vist sig at være en stor succes hos Juventus.

Det var også Morata, der scorede et af målene i sidste uges 2-1-sejr mod Real Madrid, da holdene mødtes i Torino. Ved ingen af målene valgte Morata at juble.

Bale var endnu en gang tæt på at score 10 minutter senere, men waliseren kunne bare ikke få bolden ind over stregen denne onsdag aften.

Heller ikke James Rodriguez kunne overliste Buffon, og i den anden ende havde Juventus' midtbanespiller Claudio Marchisio også en stor chance, som Casillas flot fik reddet til hjørne.

Der var masser af chancer i begge ender, og ganske overraskende holdt Juventus stillingen i de afsluttende minutter og sendte dermed kongeklubben ud i mørket.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip