Juventus sikrer førsteplads året ud med sikker sejr

18/12/2014

Juventus kom torsdag aften tilbage i vinderens rolle i Serie A.

De italienske fodboldmestre, der havde spillet uafgjort i de seneste to ligakampe, sejrede sikkert med 3-1 ude over Cagliari.

Ligatopscorer Carlos Tévez indledte scoringen allerede efter tre minutter, da han udnyttede en returbold tæt på mål.

Det var argentinerens 10. ligatræffer i sæsonen.

Efter et kvarter viste chilenske Arturo Vidal, hvorfor han bliver regnet som en af de mest eftertragtede midtbanespillere i verden.

Han viste sin målfarlighed, da han med et kontrolleret og flot udført indersidespark bragte Juventus foran 2-0. Det var Vidals femte scoring i Serie A i denne sæson.

Mestrenes tredje scoring faldt tidligt i anden halvleg. Andrea Pirlo fandt angriberen Fernando Llorente, der drejede rundt og sendte bolden i mål.

Spanieren har præcist som i sidste sæson haft svært ved at komme på scoringstavlen tidligt i sæsonen, men Fernando Llorente er nu oppe på fire ligamål.

Cagliari fik reduceret på et hovedstød af Luca Rossettini, og hjemmeholdet havde derefter flere gode muligheder uden at få scoret.

Med sejren udbyggede Juventus føringen i Serie A til fire point, og klubben er sikker på at fejre jul og nytår som nummer et.

Mestrene har 39 point for 16 kampe, mens Roma har 35 point for en kamp mindre.

Cagliari er tredjesidst med 12 point for 16 kampe, og klubben er den eneste, der endnu ikke har vundet på hjemmebane i sæsonen.