Juventus slår Roma og forlænger sejrsstimen

Skrevet af admin

24/01/2016

Dagens topnyheder

Sejr, sejr, sejr.

Det står der i resultatkolonnen i de seneste 11 Serie A-kampe hos Juventus, der søndag nok engang vandt, da hovedstadsklubben Roma var på besøg i Torino.

Længe tydede det på, at Juventus ville smide point for første gang siden slutningen af oktober, men det argentinske stjerneskud Paulo Dybala scorede kampens enlige mål med knap et kvarter tilbage af opgøret.

Her modtog Dybala en dybdebold fra Paul Pogba, og argentineren sparkede sit ligamål nummer 12 i denne sæson ind med et fladt skud fra en spids vinkel.

Det var den tilbagevendte cheftræner Luciano Spallettis anden kamp for Roma, men han har endnu ikke hentet en sejr til sit mandskab.

Til gengæld havde han fået banket vilje ind i sine spillere, som måske også var lidt for tændte i kampens begyndelse. Efter et kvarter var både anfører Daniele De Rossi og forsvarsspilleren Antonio Rüdiger således noteret for et gult kort.

Herfra blev der skruet lidt ned for kortfesten i en kamp, hvor Juventus var det bedste hold, men hvor chancerne ikke lige frem stod i kø.

Det var dog ikke ufortjent, at det var Juventus, som snuppede sejren, da holdet var bedst i mange facetter i store dele af opgøret.

Efter en horribel sæsonstart for de forsvarende italienske mestre har Juventus kun to point op til førerholdet Napoli, der selv var i aktion tidligere søndag. Her vandt Napoli udekampen mod Sampdoria med 4-2.

Roma ligger efter nederlaget nummer fem, men bliver åndet i nakken af et større midterfelt, der blandt andet tæller AC Milan.

/ritzau/