Juventus slider sig til sejr over Empoli

05/04/2015

Det forekommer mere og mere usandsynligt, at nogen skal fravriste Juventus det italienske mesterskab, som klubben har vundet de seneste tre sæsoner.

Lørdag aften vandt storklubben med besvær med 2-0 på hjemmebane over Empoli, og selv om holdet ikke imponerede spillemæssigt, fastholder Juventus kæmpeforspringet på 14 point ned til Roma på andenpladsen i Serie A.

Med kun ni kampe tilbage at spille skal der ske usandsynlige ting, hvis ikke Massimiliano Allegri skal føre Torino-klubben til det italienske mesterskab i sin første sæson som træner for klubben.

Empoli, der har spillet mere end halvdelen af sine 29 ligakampe uafgjort i denne sæson, viste sig som en temmelig besværlig modstander, der forsvarede sig godt og skabte en række farlige situationer foran Gianluigi Buffons mål.

Men hjemmeholdet vandt alligevel den ventede sejr, fordi holdet forstod at udnytte de få chancer, holdet skabte i kampen.

Kort før pausen gjorde Carlos Tevez det til 1-0, da han på et indirekte frispark langt inde i straffesparksfeltet lossede bolden op i nettaget.

Og i kampens sidste minutter blev sejren så endegyldigt sikret, da den indskiftede argentiner Roberto Pereyra lavede Juventus' andet mål.

Der er fine muligheder for endnu en sejr i næste weekend, når Juventus skal på besøg hos ligaens absolutte bundprop, Parma.