Juventus taber lokalderby trods Pirlo-perle

26/04/2015

Juventus er så godt som sikker på at vinde den italienske Serie A i fodbold for fjerde sæson i træk.

Det har tilsyneladende sat sit præg på motivationen hos klubbens spillere, som søndag tabte for anden gang i de seneste tre ligakampe.

Juventus tabte 1-2 ude til lokalrivalen Torino, der havde Fabio Quagliarella i rollen som matchvinder i anden halvleg.

Angriberen skiftede før denne sæson fra netop Juventus til Torino.

10 minutter før pausen havde Andrea Pirlo bragt mestrene foran med en fremragende scoring direkte på frispark, et af veteranens stærkeste områder.

Matteo Darmian udlignede lige før pausen for Torino, inden Fabio Quagliarella altså slog til i anden halvleg.

Trods nederlaget skal der mirakler til, hvis Juventus skal smide føringen væk i Serie A.

Klubben har 73 point for 32 kampe, 14 point flere end Lazio på andenpladsen.

Hovedstadsklubben dummede sig gevaldigt ved kun at spille 1-1 hjemme mod Chievo, der havde danske Anders Christiansen på bænken i hele kampen.

Miroslav Klose bragte planmæssigt Lazio foran i første halvleg, men cirka et kvarter før tid fik Alberto Paloschi overraskende udlignet.

Resultatet efterlader Lazio med 59 point, et point flere end ærkerivalen Roma på tredjepladsen.