Juventus-træner ærgrer sig over dumt mål i CL-finale

Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, var både skuffet og stolt, da han evaluerede sit holds indsats i lørdagens Champions League-finale mod FC Barcelona, som spanierne vandt 3-1.

De italienske mestre var på vej mod en overraskelse, efter at Alvaro Morata udlignede til 1-1 i anden halvleg, men cirka 20 minutter før tid scorede FC Barcelonas Luis Suarez til 2-1.

- På det tidspunkt jagtede vi den anden scoring, og vi blev sårbare over for en scoring på et kontraangreb, siger Allegri ifølge Football Italia.

- Vi har haft en ekstraordinær sæson, og vi spillede en god finale, men i vores bedste periode i kampen indkasserede vi et dumt mål.

- Vi havde chancer for at udligne, men Barcelona har tre fremragende spillere i angrebet, og man bliver nødt til at udnytte sine chancer, siger træneren med henvisning til de spanske sejrherrers trekløver i front, Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar.

Sidstnævnte scorede kampens sidste mål syv minutter inde i dommerens tillægstid.

Massimiliano Allegri er uanset resultatet meget tilfreds med Juventus' sæson, hvor klubben for første gang i 20 år vandt både mesterskabet og pokalturneringen i samme sæson i Italien.

Det var også en triumf for træneren, der blev mødt med nogen skepsis, da han før sæsonen afløste Antonio Conte på trænerposten i klubben fra Torino.

- Jeg mener, Juventus har haft en bemærkelsesværdig sæson, hvor vi har vundet det italienske mesterskab og pokalturneringen, og vi nåede Champions League-finalen. Hvad mere kunne vi have gjort, spørger træneren.

Juventus blev i 2006 tvangsnedrykket fra den italienske Serie A på grund af klubbens rolle i Calciopoli-skandalen.

Siden har klubben kæmpet for at komme tilbage til den europæiske top, og Champions League-finalen i Berlin var klubbens første i 12 år i den fineste europæiske klubturnering.

- Nu er det vores opgave at konsolidere os blandt de otte bedste hold i Europa, hvilket vil gøre os endnu stærkere i Italien, siger Massimiliano Allegri.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip