Juventus-træner ærgrer sig trods vigtig sejr

05/11/2014

Juventus lignede et hold, der var på vej mod endnu en fiasko i Champions League-gruppespillet, da klubben tirsdag aften var bagud 1-2 hjemme mod Olympiakos i anden halvleg.

To mål inden for et minut vendte imidlertid kampen til en 3-2-sejr til de italienske mestre. Juventus er dermed noteret for seks point efter fire kampe i gruppe A, det samme antal som Olympiakos.

Der er dog ikke ubetinget glæde i Juventus, eftersom den chilenske stjernespiller Arturo Vidal brændte et straffespark kort før tid.

- Det er ærgerligt, at vi brændte straffesparket, det ville have være en passende afslutning på en god aften for os, siger Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Juventus tabte den omvendte kamp mod Olympiakos med 0-1 i Grækenland, så hvis Vidal havde scoret, ville italienerne have været bedst i den indbyrdes statistik mod Olympiakos.

Nu er grækerne bedst takket være flest scorede mål på udebane, og dermed vil Olympiakos slutte over Juventus i gruppen, hvis de to hold har samme antal point efter de seks gruppekampe.

Spanske Atlético Madrid topper gruppe A med ni point efter 2-0-sejren ude over Malmö FF, mens de svenske mestre har tre point. De to bedste hold går videre til 1/8-finalerne.

Massimiliano Allegri forsøger at holde fokus på de positive aspekter.

- Det vigtigste var at vinde, så vi skal være positive. Vi har fortsat to kampe til at sikre avancement, siger han.

Juventus mangler at møde Malmö FF ude og Atlético Madrid hjemme.