Juventus-træner bakker op om Bendtner

Danmarks bedste og mest kontroversielle angriber, hedder Nicklas Bendtner. I sidste sæson tjente han til dagen og vejen i Juventus, mens han herhjemme markerede sig med en dom for spirituskørsel.

Spillemæssigt var opholdet i den italienske mesterklub alt andet end succesfuldt, da Bendtner var skadet det meste af sæsonen og ikke formåede at score et eneste mål. Alligevel får angriberen fine ord med på vejen fra Juventus-træner Antonio Conte.

- Jeg kan kun tale om godt om Nicklas. Han kom til klubben, havde en svær start, inden han kom efter det. Så blev han skadet to gange. Han var meget uheldig, men personligt har han efterladt et rigtig godt indtryk. Nogle vil kalde ham en bad boy, men det er ikke det aftryk, han har efterladt i Juventus, sagde Conte på mandagens pressemøde forud for opgøret mellem FC København og de italienske mestre.

Siden det mislykkede lejeophold i Juventus, er Nicklas Bendtner returneret til Arsenal. Det lykkedes ikke angriberen, der i øjeblikket genoptræner efter en mindre operation, at finde en ny klub i sommerens transfervindue.

Dagens Gossip