Juventus-træner: Barcelona-front bliver en kæmpe opgave

Juventus' træner, Massimiliano Allegri, var naturligt nok jublende glad for, at italienerne onsdag aften klarede 1-1 mod Real Madrid og sendte sig selv i Champions League-finalen.

Men han erkender allerede, at det bliver en nærmest uoverstigelig opgave, at skulle holde Barcelonas tre sydamerikanske angribere nede.

- Alt er muligt i én kamp, men det bliver et bjerg af en opgave, at have kontrol over et hold, som har både Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez med, siger Allegri, som dog hævder, at han ellers ikke tænker så langt endnu.

- Jeg tænker ikke på Barcelona og på muligheden for at vinde tre turneringer i år. For først har vi den italienske pokalfinale mod Lazio, siger han videre.

Juventus har allerede vundet det italienske mesterskab i Serie A, og har altså også stadig muligheden for samlet sejr i både pokalturneringen hjemme i Italien og i Champions League.

Nøglen til italiensk sejr i Champions League vil med stor sandsynlighed også afhænge meget af, hvorvidt Juventus kan holde Barcelonas sydamerikanske trio i kort snor i finalen i Berlin 6. juni.

Trioen, som i Spanien er døbt "MSN" har i denne sæson scoret 114 mål i de forskellige turneringer.

Da Barcelona samlet vandt 5-3 over Bayern München i Champions Leagues semifinale, var det i kraft af tre mål af Neymar og to af Lionel Messi.

I denne Champions League-sæson har Messi scoret 10 gange, Neymar ni og Luis Suarez seks gange.

Juventus sikrede sig forleden sin fjerde italienske titel i træk og kan altså stadig vinde tre turneringer i denne sæson. Det samme kan FC Barcelona, som på søndag kan vinde sit femte spanske mesterskab på syv år, og senere på måneden spiller pokalfinale mod Athletic Bilbao.

/ritzau/

Dagens Gossip