Juventus-træner er vred over strømpeskifte i CL-kamp

Skrevet af admin

04/11/2015

Dagens topnyheder

Det kan ske, at et fodboldhold spiller med en mand i undertal. Man kan blive ramt af en udvisning, eller en spiller skal måske til behandling i nogle minutter uden for banen.

Men det sker ikke ret tit, at man må spille i undertal, fordi en spiller sidder uden for banen og skifter sine strømper.

Den oplevelse kom Juventus' træner, Massimiliano Allegri, imidlertid ud for, da hans hold tirsdag aften spillede 1-1 ude mod Borussia Mönchengladbach i Champions League-gruppespillet.

Og det irriterer træneren ganske voldsomt, lader han forstå, at angriberen Alvaro Morata måtte tilbringe lidt tid uden for banen, fordi hans strømper ikke matchede holdkammeraternes lyserøde strømper helt.

- Jeg er meget vred over én ting, og det er, at vi spillede i tre minutter med ti spillere, fordi der var én, der skulle skifte strømper, siger Massimiliano Allegri ifølge Football Italia.

- Der er regler, spilledragten skal være ens. Vi bør lære, at det her ikke er et modeshow, vi er her for at spille fodbold, siger træneren.

Juventus endte i øvrigt med at spille næsten hele anden halvleg med ti spillere.

Det skyldtes dog ikke flere problemer med kamptøjet, men derimod en udvisning til Hernanes for en grov tackling.

De italienske mestre ligger nummer to i gruppe D med otte point for fire kampe.

Manchester City topper gruppen med ni point og er allerede videre til 1/8-finalerne.

/ritzau/