Juventus-træner: Mesterskabet er langt væk

Førerholdet i Serie A, Juventus, spillede fredag aften 1-1 på udebane mod de nærmeste forfølgere fra Napoli.

Det betød, at Juventus bevarede et forspring på seks point med 11 kampe tilbage af den italienske liga, men det er ikke nødvendigvis nok til at vinde titlen, mener Juventus-træner Antonio Conte.

- Mesterskabet er langt væk, selv om vi er seks point foran, og vi har et godt forspring, siger Conte og slår fast:

- Der er endnu 33 point at spille om, og vi skal møde Milan, Inter og Catania. Vi er nødt til hele tiden at være karakterfaste, beslutsomme og motiverede for at få pointene, fordi alle kampe er svære, og en overraskelse lurer altid rundt om hjørnet.

Den italienske landsholdsforsvarer Giorgio Chiellini var for første gang med igen fra start efter den lægskade, han pådrog sig i december. Han benyttede lejligheden til at score Juventus' enlige mål.

- Jeg føler, at vi viste, hvor meget vi ønsker at vinde ligaen igen. Vi er tilfredse med præstationen. Det var synd, at vi ikke vandt, men det var et rigtigt resultat, mener Chiellini.

Juventus skal nu forberede sig til tirsdagens returopgør i 1/8-finalerne i Champions League mod skotske Celtic, hvor italienerne har en 3-0-sejr i bagagen fra det første opgør i Glasgow.

Napoli er ude af Europa efter et samlet 0-5-nederlag til Viktoria Plzen i Europa Leagues 1/16-finaler. Nu gælder det for napolitanerne om at hente en stime af sejre, så holdet kan true Juventus i Serie A.

- Vi skabte lidt flere chancer, end Juventus gjorde. Hvis heldet er med os, og vi kan afslutte bedre, så kan vi hente fire eller fem sejre i træk, vurderer Napoli-træner Walter Mazzarri.

/ritzau/

 

Dagens Gossip