Juventus-træner: Vi skal til at vise tænder

Juventus havde håbet at forbedre sig i denne sæsons Champions League i forhold til sidste sæsons kvartfinaleplads.

Men med pointtabet til FC København i den første kamp, og endnu en uafgjort mod Galatasaray - endda hjemme i Torino - skal der snart ske noget.

Det erkender træner Antonio Conte.

- Vi har fire svære kampe foran os, og hvis vi skal videre fra den her gruppe, skal vi til at vise tænder. Vi skal spille de næste kampe med en kniv mellem tænderne. Det bliver op ad bakke, men vi må ikke miste modet, siger træneren.

Antonio Conte havde i forvejen advaret sine spillere om, at Galatasaray med hans italienske landsmand Roberto Mancini ved roret, godt kunne være et farligt hold at møde.

Mancini er lige tiltrådt, og Conte forventede et defensivt tyrkisk mandskab, som ville forsøge at slå til med kontraangreb.

Det var præcis, hvad de fik, italienerne.

To gange udlignede Galatasaray - det sidste mål kort før tid.

- Sådan er fodbold, men det er ikke rart med den scoring, når vi nu fører kampen med 2-1. Vi er nødt til at spille mere koncentreret. Men det må jeg tale med spillerne om ansigt til ansigt, siger han.

Galatasarays træner Roberto Mancini vil derimod ikke afskrive Juventus endnu.

- Jeg tror ikke, at Real Madrid vinder to gange over Juventus. Jeg har set Real Madrid to gange inden for den seneste tid, og jeg synes ikke, at de ser ud til at være i god form.

- Jeg synes stadig, at gruppen ser ud til at være åben, men vi er i hvert fald nødt til at forbedre os inden næste kamp mod FC København, siger han.

Roberto Mancini trådte først til i den tyrkiske klub for et par dage siden, da klubben havde fyret træner Fatih Terim, og han siger, at han først nu skal til at lære spillernes navne at kende.

- Jeg kunne ikke gøre meget på to dage, bortset fra det elementære. Nu skal jeg til at lære dem at kende.

Roberto Mancini blev fyret i Manchester City efter sidste sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip