Juventus vender 0-2 til 2-2 mod Bayern München

23/02/2016

Champions League-ottendedelsfinalen mellem Juventus og Bayern München er fortsat helt åben inden returkampen i München om tre uger.

"Den gamle dame" var nær død og begravet undervejs, da klubben i anden halvleg var bagud 0-2, men på en fremragende halv time kæmpede italienerne sig til 2-2 på hjemmebane.

Argentineren Paulo Dybala og italieneren Stefano Sturaro stod bag hjemmeholdets scoringer, der virkede som modsvar på Thomas Müllers og Arjen Robbens scoringer for Bayern München.

Det var også Thomas Müller, der fik kampens første store chance. Han modtog bolden inde omkring det lille felt fra angrebsmakker Robert Lewandowski, men en dårlig førsteberøring holdt Müller fra at få afsluttet ordentligt.

Senere i første halvleg var det så Lewandowskis tur til at afslutte svagt efter et frisparksindlæg.

Med muligheder i den størrelse burde Bayern have sparket hul på Juventus' defensiv, der før kampen ikke havde lukket mål ind i ni betydende kampe.

Tre minutter før pausen kom så udeholdets fortjente føring. Efter et indlæg havnede bolden lidt tilfældigt hos Thomas Müller, der stod omkring straffesparkspletten og udækket kunne sparke bolden fladt i mål.

Ti minutter inde i anden halvleg så spændingen så ud til at forsvinde ud af kampen.

En stor kontramulighed til Bayern München var ellers ved at løbe ud i sandet efter en dårlig aflevering til Arjen Robben, men hollænderen gjorde selv chancen større igen.

Med et par træk bragte han sit dødsensfarlige venstreben i en god position, og så skruede han bolden hårdt i mål.

Med visheden om, at et 0-2-nederlag reelt ville være ensbetydende med et farvel for Juventus, prøvede italienerne ihærdigt at presse Bayern München, og det lykkedes.

Først reducerede Paulo Dybala, da han modtog bolden på kanten af feltet og efter en god berøring kunne udplacere Manuel Neuer. Kort efter var Juan Cuadrado tæt på at udligne efter en ny stor chance.

Juventus' genopstandelse fik også publikum til at leve endnu mere med og lægge pres på Bayern.

Et kvarter før tid kastede det så en udligning af sig, da Stefano Sturaro kastede sig ind i bolden foran mål, og via overliggeren sendte han den i nettet.

Her fra var Juventus det bedste hold, men der blev ikke scoret yderligere.