Juventus vinder topkamp trods Fiorentinas chokstart

14/12/2015

Juventus fortsætter sin march tilbage mod toppen af Serie A.

Søndag aften vandt de italienske fodboldmestre 3-1 hjemme over Fiorentina, så Juventus har vundet seks ligakampe på stribe.

Gæsterne kom ellers hurtigt foran, da dommeren efter halvandet minut dømte et omdiskuteret straffespark til Federico Bernardeschi.

Han blev angiveligt bragt til fald i straffesparksfeltet af Juventus-forsvareren Giorgio Chiellini, men det var svært at se, at der var kontakt mellem de to.

Josip Ilicic var dog ligeglad, og han sendte sikkert bolden forbi Gianluigi Buffon i hjemmeholdets mål.

Juventus kom sig dog hurtigt, og det skyldtes ikke mindst den tidligere Fiorentina-spiller Juan Cuadrado.

Allerede efter seks minutter headede han udligningen i mål, og så var der igen jubel på Juventus Stadium i Torino.

Resten af første halvleg formede sig som en taktisk affære, og langt henne i anden halvleg så det ud til, at Fiorentina kunne få et point med hjem.

Ti minutter før tid slog formstærke Mario Mandzukic så til med 2-1-scoringen for Juventus.

Optakten var en flot fremlægning fra Paul Pogba til topscorer Paulo Dybala, der dog blev tacklet i skudøjeblikket.

Returbolden røg ud til Mandzukic, der hamrede bolden op i nettaget.

Kort før tid var det så argentinske Dybalas tur til at komme på scoringstavlen.

Med sejren ligger Juventus, der fik en elendig begyndelse på sæsonen, nummer fire i Serie A.